NEMIS TILIDA TINISH BELGILARINING QO’LLANILISHI - Fayozov Saydullo Fozilovich,; Saminova Dilafruz Muhiddin qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada nemis tilini o’qitishda tinish belgilarining ishlatilishi, tarjimalari va ahamiyati ko’rsatilgan. Nemis tilidagi tinish belgilarining o’zbekcha ekvivalenti va asosiy qoidalari misoolar bilan ko’rsatilgan.