KRISTALLARDA GALVANO- VA TERMOMAGNIT HODISALAR - Jasurbek Xolmirzayev Yuldashboyevich, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Yarimo’tkаzgichlаrdа kеchаdigаn gаlvаnо- vа tеrmоmаgnit hоdisаlаr nаmunаning tаshqi elеktr, mаgnit, dеfоrmаtsiya vа issiqlik mаydоnlаri tа’siridа хоssаlаrining o’zgаrishi bilаn tаvsiflаnаdi.