NURIDDIN MAHMUD IBN ZANKIYNING ISLOM OLAMI UCHUN QILGAN ISHLARI - X.U.Samatov; BOYQULOV R.J. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Shom xaloskori, Salohiddin Ayyubiy ustozi, Xarim g’olibi, Turklar urug’idan bo’lgan Imumuddinning o’g’li Nuriddin Maxmud ibn Zankiyning buyuk hayot yo’li va yuksak insoniy fazilatlari haqida fikr yuritilgan.