JADIDLARLARNING TA’LIM VA TARBIYAGA OID QARASHLARI - X.U.Samatov; HAMIDOVA.B.A (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada jadidlar faoliyati va ularning barkamol avlod tarbiyasi masalalari yuzasidan qarashlari haqida ma’lumotlar va Milliy uyg’onish davri yurtimizda jadidchilik harakati shaklida paydo bo’lganligi haqida ma’lumot berib o’tilgan.