ISLOM DININING TA’LIM-TARBIYAGA TA’SIRI - X.U.Samatov; JURAYEVA.Z.X (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola Islom dinining ta’lim-tarbiyaga ta’siri , ta’lim va tarbiya haqida Quroni Karimda berilgan suralar,shu haqida hadislar, Quroni Karimning tarbiyaga,tasiri qay darajada ekanligi, talim-tarbiyada diniy masalalar yoritilgan .