БУНЁДКОРЛИК, ЯРАТУВЧАНЛИК, ҲАР ДОИМ ЎҚИШ ВА ИЗЛАНИШДА МУЖАССАМДИР. - БОТИР УЗОҚОВ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада “Янги Ўзбекистон” ва “Учинчи Ренессанс” тушунчаларининг мазмун-моҳияти тўғрисида фикр юритилади.