N-MORFOLINBUTANOL-2NING XROMATO-MASS SPEKTRI TAHLILI - Jumayev J.H, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Sintez qilingan N-morfolinbutanol-2ning xromato-mass spektrida uning molekulyar massasiga va parchalanishidan hosil bo‘ladigan bo‘lakli ionning massasiga mos keladigan ionning hosil bo‘lishi aniqlandi (3.16-rasm).