OYBEK IJODINING MAKTABLARDA O’QITILISHI - Yuldasheva Quvonchoy, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o’zbekning mashhur yozuvchisi, jamoat arbobi Muso Toshmuhammad o’g’li Oybek ijodining maktablarda o’qitilishi hamda bolalarda yuksak vatanparvarlik, insoniylik tuyg’ularini shakllantish, ularni mustaqil fikrlaydigan qilib tarbiyalashga oid bir qancha bilim va ko’nikmalar, metodlar bilan bog’liq tavsiyalar berib o’tiladi.