BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INTEGRATIV TA’LIM METODLARI - Djumayeva Salomat Urolovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada boshlang’ich ta’limda o’quvchilar dunyoqarashini, ularning fikrlashlarini yanada kengaytirishi, bilimlarini mustahkamlashi, bilim olish ko’nikmalarini osonlashtirishda integrative-innovatsion metodlardan foydalanish, ularni amaliyotda qo’llash yo’l-yo’riqlari haqida ma’lumotlar berilgan.