IJTIMOIY SOLIQ TO’LOVI HAQIDA: IMTIYOZLAR, YANGILIKLAR - Nasriyeva Dilafruz Muhiddinovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ijtimoiy soliq, uning mohiyati, Ijtimoiy soliq to’ovchilari, ijtimoiy soliqni hisoblab chiqarish va uni to’lash tartibi, Ijtimoiy soliq to’g’risida yangi qabul qilingan Nizom, uning mohiyati va ta’siri haqida so’z boradi.