MILLIY MA'RIFATPARVARLARIMIZ TOMONIDAN TAFAKKUR TALQINI - Sotvoldiyev Jamshidbek Mirzajon o‘g‘li,; Xidirov Shukurullo Isroiljon o’g’li,; Abdulvoyitov Dilyorbek Muzaffar o‘g‘li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada inson hayotida tafakkurning psixologik o’rni va ahamiyati psixologik tahlil qilindi. Nazariy tahlil asosida tafakkurni ijtimoiyda rivojlanishi bo’yicha fikr yuritiladi.