QORAQALPOQ ADABIY TILINING SHAKLLANISH BOSQICHLARI VA O’ZIGA XOSLIGI - Jahongir Saparboyev Alimbay o’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annontatsiya: Mazkur maqolada qoraqalpoq tili, qoraqalpoq milliy alifbosi, qoraqalpoq tili haqida olimlarning chop etgan tadqiqotlari haqida soʻz boradi.