BUGUNGI KUNDA YURTIMIZDA O’QITUVCHILIK KASBINING TUTGAN O’RNI - Paraxatova Umida Orazbay qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasblarning eng ulug’i va azizi bo’lmish o’qituvchilik kasbi va ustoz nomiga qiyoslanuvchi insonlar haqida so’z boradi.