FERULA THENUSESTA YA’NI SUMBULANING FOYDALI XUSUSIYATLARI UNDAN FOYDALINISH - Sh.I.Abdullayeva; N.X.Qobilova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ferula thenusesta ya’ni Sumbula nafaqat tibbiyot sanoatida balikm oziq ovqat sanoatida ham muhim ahamiyat kasb etadi. O’simlik ildizidan esa omuxta yem sanatida, parrandachilik uchun muhim shibobaxsh ozuqa sifatida katta e’tiborga egaligi bilan ajralib turadi.