O'QITISHDA SUN'IY INTELLEKT ELEMENTLARINI QO'LLASH USLUBIYATI - A.H.Otayev,; O.J.Bekchanov, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Sun'iy intellektning jamiyat hayotida tutgan. Annatatsiya: Ushbu maqolada sun'iy intellektning jamiyat hayotida tutgan o'rni va hozirgi kunda qaysi sohalarda ishlatilayotganligi to'g'risida ma'lumot berilgan