OT SO‘Z TURKUMINI O‘RGANISHDA QO‘LLANILADIGAN KO‘RGAZMALAR - Yuldasheva Gulxumor Xalmuratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini o‘rgatishda qo‘llaniladigan ko‘rgazmali vositalardan foydalanish usullari bilan tanishtirish, har xil interfaol metodlar orqali mavzuni oson o‘zlashtirish usullari bilan tanishtirish.