TIKUV BUYUMLARINI LOYIHALASH, MODELLASH VA BADIIY BEZASHNING SHART-SHAROITLARI - Umarova O’g’iloy Ibrohimjonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kasb-hunar kollejlari o‘quvchilari uchun „Tikuv buyumlarini loyihalash, modellash va badiiy bezash“ masalalarining bayoniga bag‘ishlangan. Undan o‘quvchilar ushbu fan asoslarini zamon talablariga muvofiq o‘rganishda foydalanishlari mumkin. Maqolada malakali kichik mutaxassis tayyorlaydigan „Maktabdan va sinfdan tashqari tarbiyaviy ishlar“ yo‘nalishidagi kollej talabalariga mo‘ljallangan bo‘lib, undan bolalar madaniyat markazlari to‘garak rahbarlari, shuningdek, shu sohaga qiziqqan keng kitobxonlar ommasi foydalanishlari mumkin.