MEHNAT MUHOFAZASI VA EKOLOGIYA UYG’UNLIGI - Haminjonov Ulug’bek Jakbarali o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Mehnat muhofazasi va texnika xavfsizligi yo‘nalishida tahsil oluvchi talabalarga ekologiya fanining kerakligi va o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan.