PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING SHAXSNI MAJBURIY DAVOLANISHGA YUBORISHNI TAKOMILLLASHTIRISH FAOLIYATI - Ravshanov Aslbek Mansurjon O’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida huquqbuzarliklar profilaktikasi sohasi, uning nima ekanligi, huquqiy asosi, huquqbuzarliklar profilaktikasining turlari, uni amalga oshiruvchi organlar, bu sohadagi islohotlar va sohani rivojlantirishga oid takliflar keltirib o‘tilgan.