CHET TILLARINI O'QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Sevara Pirnazarova Doniyor qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada chet tillarini o'qitish mеtodikasi,chet tillarini o'qitishga ishlatiladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish,dars jarayonida interfaol va interaktiv metodlardan foydalanish haqida ma'lumotlar berilgan.