TOHIR MALIK ASARLARIDA DISFEMIK VA EVFEMIK VOSITALARNING SEMANTIK TAHLILI (“ALVIDO BOLALIK” ASARI QIYOSIDA) - Sa’dullayeva Nilufar Shokir qizi; Erbutayeva Shalola Utkirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Tohir Malikning “Alvido bolalik” asari tarkibida qo‘llangan disfemik va evfemik birliklar tahlil qilindi. Shuningdek disfemik birliklarning evfemik shakllariga, evfemik birliklarining esa disfemik shakllariga to‘xtaldik. Disfemik birliklarning ibora shakliga ham teng ekanligi ko‘rib chiqildi.