TARBIYA-IJTIMOIY HODISA - Ochilova Hilola Sheraliyevna; Olimova Dilshoda Fayzulla qizi; Qulbulova Rayhona Anvar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tarbiyaning ijtimoiylashuvda tutgan o’rni,mavqeyi va bola rivojlanishidagi ahamiyati haqida so’z boradi.