MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI O‘YIN VOSITASIDA HUQUQIY TARBIYA BERISHNING PEDAGOGIK- PSIXOLOGIK ASOSLARI - Lutfullayeva Odinabonu Bobir qizi; Gelmanova Toxira Hamid qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi blalarni o‘yin vositasida mehnat faoliyatlarini shakllantirish asosida mas’uliyatini anglashga, huquqiy ong tushunchalarini rivojlantirishning pedagogik-psixologik masalalari yoritilgan.