BIOREAKTORLARNING SINFLANISHI - Aliyeva Mahliyo Murodxo‘ja qizi; Murodova Sayyora Sobirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada bioreaktorlar barcha turdagi biokimyoviy reaksiyalarni qayta ishlash va osonlashtirish qobiliyatiga ega bo‘lgan yopiq qurulmaligi, hujayraning o‘sishini yengillashtirish uchun hujayralarni yetishtirish texnikalarida muhim ahamiyatga egaligi va bioreaktorlarning sinflanishi haqida ta‘rif berilgan.