BUYUK BRITANIYADA TA'LIM TIZIMI - Jo'raboyeva Sevinch,; Qurbonova Nasiba, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya - Buyuk Britaniya va Shimoliy Irlandiya Birlashgan Qirolligining tarkibiy qismlari va undan oldin Britaniya orollari, shuningdek, turli qitʼalardagi dominionlar va Britaniya mustamlakalarini oʻz ichiga olgan Britaniya imperiyasining taʼlim muassasalari toʻplami.