BIOMEXANIK HARAKATLARNING FIZIK TALQINI - Elmurotova Dilnoza Baxtiyorovna,; Majlimov Farrux Baxtiyor o’g’li,; Normamatov Sardor Faxriddin o’g’li,; Muxidinov Xurillo Akbaraliyevich,; Qurbonov Jamshid Muyiddinovich, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Biomexanika kursidagi odam harakatini tavsiflaganda qo’llaniladigan barcha fizik kattaliklar va harakatb qonunlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Biomexanik harakatlar turlari va burchak harakatlanishining asosiy tavsifi haqida to’htalib o’tilgan.