FRAZEOLOGIK BIRIKMALARNING TARJIMA MASALASI - Abdurashidova Bumayram Kamoliddin qizi,; Gafurova Nozima Ikramovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada atoqli tarjimashunos olimlar tomonidan ingliz tili va o'zbek tillaridagi ayrim turg'un birikmalarni tarjima qilishdagi muammolar haqidagi fikrlari hamda turg'un so'z birikmalarini tarjima qilish jarayonida foydalaniladigan strategiyalar keltirib o'tilgan.