IQTISODIYOT VA MOLIYA TIZIMLARIDA JAMOATCHILIK BILAN ALOQALARNING O`RNI - Abdurashidov Alijon Alisher o`g`li; Shakirova Nigora Axralovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tezisda iqtisodiy korxonalar imiji, sotuv sifatini oshiruvchi omillar haqida so`z boradi. Hozirda tijoriy institutlar tomonidan jamoatchilik bilan aloqalar bilan shug`illanish, tashkilot yo`nalishini tushuntirish va noto`g`ri taassurotlarni tuzatish uchun majburiy ehtiyoj mavjud. Shuningdek, tijorat firmalarida PR-faoliyati haqida keng tushuntirish berib o`tilgan.