XORIJIY TILLARNI OʻRGANISHDA MNEMONIKANI ROLI VA AHAMIYATI - Sirojiddinova Shahribonu; Baxtiyorova Moxinur (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni oʻrganishda mnemonika usulini oʻrni, mnemonika metodlari va bu metodlarni xorijiy til oʻrganuvchilar tomonidan qay usulda foydalanishi yoritildi.