PIROTEXNIKA VOSITALARI SAVDOSINI OLDI OLINIB QOLINDI - Begmatov Jasur Abdinabievich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Yangi yil yaqinlashgani sayin odamlarda pirotexnika vositalarga bo’lgan qiziqish kuchayadi. Bu esa, garchi taqiqlangan bo’lsa-da, pirotexnika vositalarining savdosi avj olishiga olib kelib, afsuski insonlarga ko’p noxushliklar keltiradi.