BOSHLANGʻICH TA’LIM OʻQUVCHILARIGA XORIJIY TILLARNI OʻRGATISH USULLARI - Nabixonova Madinabonu Aliyevna; N.N.Zubaydova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni ya’ni ingliz tilini boshlangʻich ta’lim oʻquvchilariga tez, sifatli va qiziqarli oʻrgatish usullari haqida ma’lumot berib oʻtildi.