INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANGAN HOLDA DISKRET MATEMATIKA FANINI O’QITISH - Xolmatov Javlon Yusupovich; Башкин Михаил Анатольевич (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari o’quv jarayonida qo‘llaniladigan innovatsion metodlardan “Kichik guruhlarda ishlash” metodi keng yoritilgan hamda “Diskret matematika va matematik mantiq” fani “Mulohazalar algebrasi” bo‘limining “Post teoremasi asosida funksiyalar sistemasini to’liqlikka tekshirish” mavzusi tadbiq qilingan. Bu metodlar yordamida amaliy mashg’ulotlarni tashkil qilish usullari keltirilgan. Berilgan barcha topshiriqlar va ularning javoblari tahlil qilingan.