MOBIL ILOVA YARTISHDA FOYDALANILGAN ONLAYN APP INVERTOR PLATFORMASIDAN FOYDALANISH - Mustafoyev E.M; Maydonova Z.N (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mobil ilova yaratishni o‘rgatuvchi onlayn platformalar, bugungi dunyoda juda katta ahamiyatga ega. Bu platformalar, mobil ilovalarni yaratish va ulardan foydalanish jarayonini osonlashtiradi. Bu xizmatlar orqali, odamlar o‘zlarining mobil ilovalarini o‘zgartirishlari va yangilashlari mumkin bo‘ladi. Ushbu maqolada mobil ilova yaratishni virtual o‘rgatuvchi onlayn platformalar haqida ma’lumotlar berilgan.