TALABALARGA TOPOLOGIYA FANINI O’QITISHDA ISHBOTLASH KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Tojinorova Maxliyo Murodjon qizi,; Axmedov Quanishbek Nizomiddinovich,; Tojinorova Gulirano Murodjon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola topologiya ta’rifi bilan ochiladi va keyin unga bag’ishlanadi. Ya’ni chekli topologik fazolar, diskret va diskret bo’lmagan fazolar va chekli-yopiq topologiyaga ega bo’lgan fazolar tushunchalarini ochib berishga bag’ishlanadi.