INGLIZ TILIDA FONETIK TIZIM - Nasriddinova Charos,; Sh.O.Mamayoqubova, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anotatsiya. Ushbu maqolada ingliz tili filologiyasi va uning mohiyati, ingliz tilida fonetik tizimning tuzilishi bo’yicha muallif tomonidan fikr mulohazalar yuritilgan. Fonetik tizimning ingliz filologiyasida o’rni va ahamiyati ochib berilgan.