INGLIZ TILINING QANDAY QILIB JAHON TILIGA AYLANGANLIGI SABABLARI - Mardanova Aziza Turg’unovna; Zubaydova N.N (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Atrofimizda til o‘rganuvchi kishilar, ayniqsa, yoshlar ko‘payib bormoqda. Qayerga qarasangiz, ingliz tilini o‘zlashtirish kurslari tashkil etilgani, o‘quv kurslariga taklif, e’lonlarga ko‘zingiz tushadi. Mahsulot yorlig‘ida, film yozuvlari, reklama pannolari, qo‘yinki, ko‘p joylarda inglizcha jumlani uchratamiz. Sizda nima uchun ingliz tili dunyodagi eng mashhur til, degan savol tug‘ilganmi? Buning sabablari ko‘p. Keling, shu haqida biroz so‘zlashaylik.