YOSHLARDA MIOKARD INFARKTI - Umarov.S.Y.,; Qudratov F.N,; Mavlonov S.S, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yoshlarda miokard infarktining etiologiyasi, patogenezi tasvirlangan.