MATERIALLAR VA KIYIM-KECHAKNING TASNIFI - Ziyayeva Dildoraxon Ikromovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda turli xil kiyimlarga qo’yiladigan talablar haqida bayon qilingan.