АҲЛОҚИЙ-ҲУҚУҚИЙ ТАМОЙИЛЛАРНИ ИШНИ СУДГА ҚАДАР ЮРИТИШ БОСҚИЧИДА УЙҒУНЛАШТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Хошимбоев Асилбек Ғайратжон ўғли, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотaция: Мақолада муҳим фалсафий категориялардан бири ҳисобланган ахлоқнинг ҳуқуқий жиҳатлари, унинг жиноят процессуал қонунчилигидаги ўрни ва аҳамияти, жиноят ишини юритишга масъул бўлган давлат органлари ва мансабдор шахсларнинг фаолиятларига маънавий-ҳуқуқий ахлоқ категориясини уйғунлаштиришнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида фикр юритилган ҳамда мавжуд муаммолар илмий жиҳатдан таҳлил қилинган.