ИШНИ СУДГА ҚАДАР ЮРИТИШДА ШАХС ҲУҚУҚ ВА ЭРКИНЛИКЛАРИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ МАЪНАВИЙ-ҲУҚУҚИЙ МУАММОЛАРИ ҲАМДА УЙҒУНЛИГИ - Хошимбоев Асилбек Ғайратжон ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Мақолада ишни судга қадар юритишда шахс ҳуқуқ ва эркинликлари, жиноят процесси иштирокчиларининг ахлоқий этикалари, ахлоқ ҳамда ҳуқуқ тушунчаларини ўзаро уйғунлаштиришнинг долзарб муаммолари муҳокама қилинган ҳамда илмий жиҳатдан таҳлил қилинган.