TA’LIM TIZIMIDA NODAVLAT TA’LIM MUASSASALARINING INQIROZGA QARSHI MOLIYAVIY BOSHQARUVNI TASHKIL ETISH - Abdurahmonova Karima; Qarshiboyeva Aziza; Bosimov Abdulaziz (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqola ta’lim muassasalarini faoliyatini, nodavlat ta’lim muassasalari boshqaruv tizimining moliyaviy tomonlarini, hamda inqirozli vaziyatga tushmaslik, ularning oldini olishga oid ma’lumotlarni bayon etadi.