TA’LIM TIZIMIDA NODAVLAT TA’LIM MUASSASALARINING INQIROZGA QARSHI MOLIYAVIY BOSHQARUVNI TASHKIL ETISH - Abrorqulova Gulnoza; G'oyibnazarova Charos; Sapayeva Aida (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada nodavlat ta'lim muassasalarini boshqarish jarayonida vujudga kelishi mumkin boʻlgan muammolar, moliyaviy inqirozlar, ularning sabablari hamda oldini olish usullari bayon etilgan. Xususiy maktab rivoji uchun rahbarlarga ba'zi tavsiyalar bayon etilgan.