MAMLAKATIMIZDA VA XORIJIY MAMLAKATLARDA MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMI - Ergasheva Ba’rno Ziyavitdin qizi,; Qulbulova Rayhona Anvar qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada muallif O’zbekistonda va xorijiy mamlakatlarda maktabgacha ta’lim tizimining ahamiyati,uning shakl va mohiyati xususida so’z boradi.