TO`G`RI CHIZIQNING UMUMIY TЕNGLAMASI. TO`G`RI CHIZIQNING BURCHAK KOEFFITSIЕNTLI TЕNGLAMASI. - Urolov G'ulom Berdiyor o'g'li; Abdufayozov Jahongir Faxriddin oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada to`g`ri chiziqning umumiy tеnglamasi.,to`g`ri chiziqning burchak koeffitsiеntli tеnglamasi hamda kki to`g`ri chiziq orasidagi burchak. Ikki to`g`ri chiziqning parallеllik va pеrpеndikulyarlik shartlari haqida ma'lumotlar berilgan.