CHIZIQLI TENGLAMALAR SISTEMASINI YECHISH USULLARI. - Urolov G'ulom Berdiyor o'g'li,; Abdufayozov Jahongir Faxriddin oʻgʻli, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada chiziqli tenglamalar sistemasi,ularni yechish usullari hamda Kramer usulida chiziqli tenglamalar sistemasini yechish usullari haqida ma'lumotlar berilgan.