INTERNET IMKONIYATLARI - Ibrohimova Marjona Azizbek qizi; Aldashev Ilxomjon To‘xtaboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Bugungi kunda butun dunyoda axborot kommunikatsiya texnalogiyalari keng ko‘lamda rivojlanmoqda. Ta’lim jarayonida, dars mashg’ulotlarida axborot- kommunikatsiya texnalogiyalarining ishlatilishi o‘qishga bo‘lgan talabalarning qiziquvchanligi, mustaqil ishlarning samaradorligini oshiradi. Kompyuter axborot- kommunikatsiya texnalogiyalari bilan birgalikda ta’lim sohasida talabalarning o‘qish va ta’lim olishiga yangi imkoniyatlar taqdim etadi.