SARATON KASALLIGIGA UCHRAGAN BEMORLARDA UCHRAYDIGAN PSIXOLOGIK O'ZGARISHLAR - Gapurov Umurbek Ulug’bekovich; Omonova Jasminaoy Jamshidovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada saraton kasalligi bo'lgan bemorlarning psixologik xususiyatlari uning psixik-ruhiy holati, patologik xususiyatlari, haqida ilmiy fikrlar keltiriladi. Kattalarni davolashda, avvalambor, ularning psixik holatini o'rganish lozimligi maqolada asosiy o'rinni egallaydi.