TOG‘AY MUROD ASARLARIDA XALQ QO'SHIQLARI TASNIFI - Mamataliyeva Oydin Muhammad qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqolada Tog‘ay Murod asarlarida xalq qo‘shiqlarining ishlatilishi, xalqimiz hayotida qo‘shiqlarning ahamiyati, eng dilbar qissalari "Oydinda yurgan odamlar" va "Yulduzlar mangu yonadi" zamirlarida umrboqiy va umuminsoniy qadriyatlar haqida fikr yuritiladi.