BO’LAJAK TARBIYACHILARNING KASBIY KOMPENTENSIYALARNI RIVOJLANTIRISHDA IJTIMOIY HAMKORLIKNING AHAMIYATI - Artikbayeva A.A., (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аnnotatsiya. Maqolada ijtmoiy hamkorlik asosida bo’lajak tarbiyachilarni kasbiy kompentensiyalarini rivojlantirish, maqsad va vazifalari, ularning oliy ta’lim muassasalari pedagog kadrlarining kasbiy kompetentligini baholash va rivojlantirish yо‘nalishlarini belgilashdagi imkoniyatlari tahlil qilingan.