MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINING GRАMMАTIK TO’G’RILIGINI SHАKLLАNTIRISH - Ochilova Hilola Sheraliyevna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annatotsiya: Hozirgi paytda maktabgacha katta yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishga yanada yuqori talablar qo‘yilmoqda. Bu talablarga javob berish nutqni rivojlantirishga oid yangi izlanishlarni taqozo etadi. Shunday qilib, pedagogika ilmining hozirgi bosqichida maktabgacha katta yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishga nisbatan qo‘yiladigan talablar bilan ushbu talablar ijrosi o‘rtasida ziddiyatlar namoyon bo‘lmoqda.